Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατασκευαστών:

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ | ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Πώς μπορώ να παραγγείλω γυαλιά οράσεως με προσαρμοσμένη τη συνταγή μου;

Η επιλογή των οφθαλμικών φακών που ταιριάζει στην συνταγή και τις ανάγκες σας απαιτεί πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις διαφορετικές ποιότητες υλικών, επιστρώσεων και λέπτυνσης από πτυχιούχους οπτικούς οπτομέτρες. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε .Αφού μας στείλετε την συνταγή σας , η οποία πρέπει να περιλαμβάνει την διακορική σας απόσταση (P.D.), επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για τις διαθέσιμες επιλογές στις ποιότητες και τα κόστη. Κατόπιν προχωράμε στην εκτέλεση της συνταγής σας.

Θέλω να φορέσω για πρώτη φορά φακούς επαφής.

Η πρώτη φορά που θα φορέσετε φακούς επαφής συνιστά τη λήψη μετρήσεων, έλεγχο της όρασης και μία δοκιμαστική εφαρμογή. Αυτό συνοδεύεται από συμβουλές σχετικές με την χρήση των φακών επαφής καθώς και την συντήρησή τους. Συνεπώς, όλη η διαδικασία πρέπει να γίνει από κοντά. Καλέστε μας να κλείσουμε ένα ραντεβού ή αν είστε εκτός Κέρκυρας επισκεφτείτε το οπτικό κατάστημα της επιλογής σας.

Δικαιούμαι επιδότηση από τον ΕΟΠΥΥ για την αγορά γυαλιών οράσεως ή φακών επαφής;

Κάθε 4 χρόνια ο ΕΟΠΥΥ χορηγεί 100 ευρώ για αγορά γυαλιών οράσεως ή φακών επαφής. Σε περίπτωση που ο ασφαλιζόμενος είναι κάτω των 12 ετών, το ποσό χορηγείται ανά 2 έτη. Επισκεφτείτε τον συμβαλλόμενο με το ταμείο οφθαλμίατρό σας.

Τί είναι το μπλε φως και πώς μπορώ να προστατευτώ από αυτό;

Το μπλε φως είναι το εύρος του ορατού φάσματος της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπεται από τον ήλιο, τις λάμπες φθορισμού καθώς και τις οθόνες υπολογιστή και κινητού. Η έκθεση στο μπλε φως στη σωστή δοσολογία είναι απαραίτητη καθώς ρυθμίζει τον κύκλο του ύπνου καθώς και την διάθεση μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής όμως, εκθέτει και εμάς αλλά και τα παιδιά μας σε υπερβολική έκθεση που σε βάθος χρόνου μπορεί να δημιουργήσει διάφορες οφθαλμικές βλάβες. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας και προσαρμόστε στον σκελετό της επιλογής σας blue control φακούς με ή χωρίς βαθμούς στην μοναδική τιμή των 49 ευρώ. Σε περίπτωση που οι βαθμοί σας συνιστούν φακούς ειδικής κατασκευής, τότε θα υπάρξει η ανάλογη επιβάρυνση της διαφοράς κόστους.

Πώς θα καταλάβω αν η επιλογή των γυαλιών είναι σωστή για μένα;

Σίγουρα περισσότερο από όλους εσείς ξέρετε ποιο στυλ γυαλιών ταιριάζει στο στυλ σας, τις ανάγκες σας και βέβαια στο γούστο σας. Στο e-shop μας θα βρείτε μία πλήρη περιγραφή των μεγεθών, των διαστάσεων των σκελετών καθώς και όλων των στοιχείων που τα απαρτίζουν. Εάν αυτά δεν είναι αρκετά θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε είτε στο αρχικό είτε στο τελικό στάδιο της επιλογής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και είτε μέσω live κλήσης είτε με αποστολή φωτογραφίας, θα χαρούμε να σας κατευθύνουμε στην ιδανικότερη επιλογή για εσάς.

Κάθε πότε συνιστάται να αλλάζω τα γυαλιά ηλίου μου;

Τα γυαλιά ηλίου έχουν διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια καθώς με το πέρασμα του χρόνου ατονούν τα φίλτρα τους και η προστασία που προσφέρουν δεν επαρκεί. Επίσης, με την καθημερινή χρήση οι φακοί γρατζουνίζονται οπότε η όραση που προσφέρουν δεν είναι διαυγής. Το υλικό επίσης του σκελετού χάνει τη γυαλάδα του και φαίνεται «παλιό» και χρησιμοποιημένο. Τελευταίο και πολύ σημαντικό είναι η αλλαγή στις τάσεις της μόδας που ανανεώνονται  ανά έτος. Όπως όλα τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, τα γυαλιά χρειάζονται σύντομα ανανέωση γιατί εκτός από αξεσουάρ μόδας είναι η ασπίδα της οφθαλμικής μας υγείας. 

 

Φίλτρα