Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατασκευαστών:

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ | ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το Κατάστημα

Το 1973, η Κυριακή Κούρκουλου - καταγόμενη από οικογένεια φωτογράφων - γίνεται μία από τις πρώτες πτυχιούχους γυναίκες οπτικούς στην Ελλάδα.

Το 2005 η Βαρβάρα Κούρκουλου, -επίσης οπτικός και δεύτερη γενιά- συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση ιδρύει το κατάστημα Optoface®.

Σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, επιστημονική κατάρτιση, ποιοτική εξυπηρέτηση από πτυχιούχους οπτικούς –οπτομέτρες, αfter sales service αποτελούν αδιαπραγμάτευτα στοιχεία της φιλοσοφίας της επιχείρησης, με κοινό άξονα την φροντίδα και προστασία της όρασης σας.

Το Optoface είναι επίσημος συνεργάτης των μεγαλύτερων κατασκευαστών γυαλιών ηλίου και οράσεως, οφθαλμικών φακών και φακών επαφής. Μερικές από τις εταιρείες που συνεργάζεται είναι: Luxoticca, Safilo, Essilor, Bausch & Lomb, Alcon και πολλές άλλες. Μετά από 16 χρόνια λειτουργίας το Optoface γυρίζει σελίδα ιδρύοντας το 1ο ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών στην Κέρκυρα. Μόδα, αισθητική, διαφορετικότητα, ποιότητα, επώνυμες επιλογές με εγγύηση γνησιότητας, χαρακτηρίζουν το e-shop .

Τελικός στόχος η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Δηλαδή , εσείς.

Το Κατάστημά μας

Το Optoface® είναι επίσημος συνεργάτης των μεγαλύτερων κατασκευαστών γυαλιών ηλίου και οράσεως, οφθαλμικών φακών και φακών επαφής. Μερικές από τις εταιρείες που συνεργάζεται είναι: Luxoticca, Safilo, Essilor, Bausch & Lomb, Alcon,Cooper Vision ...

Δείτε Περισσότερα
Φίλτρα